ENGLISH צור קשר גלריה תרבות-מדע פיזיקה מחקרית מדע חישובי כימיה פיסיקה אודות
<< לכל המבזקים    
לוח אירועים
דף הבית  >>  פיזיקה  >>  קורסי בחירה
בישול מולקולרי - אריק גלבוע

כשאנחנו שומעים על בישול מולקולרי אנחנו רואים בעיניי רוחנו מבחנות מבעבעות, נוזלים צבעוניים ושפים משוגעים והאמת, תיאור זה אינו רחוק מהמציאות! נעסוק ב-6 נושאים עיקריים: ג'לים, אמולסיות, ספריפיקציות, חומרים מסמיכים, קצפים וטעמים. נבחן את הקשר למדע הכימיה והפיזיקה. בבישול מולקולרי אנחנו משנים מרקמים, טקסטורות וצבעים של טעמים מוכרים. בקורס נכיר חומרים מהמטבח המולקולרי, מתכונים, שפים מפורסמים וכמובן – נבשל ונאכל.

חובת נוכחות ועבודות יילקחו בחשבון להערכה חילופית
מיועד לתלמידי כיתות י' פיזיקה וכימיה
4 מפגשים בימי רביעי, 17:00-18:30. מפגש ראשון ב-19.12.2018


מספר המקומות מוגבל - למעוניינים מהרו להירשם!

מחזור נוסף ייפתח בהמשך השנה.

פיזיקה
פיזיקה לימודים
קישורים
דף הפייסבוק של חמד"ע
Petel/moodle
Office 365
תדריכי מעבדה - פיזיקה
בלוגים
כניסה למערכת תקשוב אישי
שם
סיסמה
בניית אתרים
חמד"ע - מרכז לחינוך מדעי, תל אביב יפו (עמותה). רחוב הפרדס 7, תל אביב, מיקוד 6424534. טלפון 03-5210800, פקס 03-5210810.
.Hemda - Center for Science Education 7 hapardess Street, Tel Aviv, IsraelZip Code 6424534. Tel 03-5210800, Fax 03-5210810